Хлопці, підкажіть, що таке ЦРМ система, що в ній можна робити, кажуть що в такій системі можна навіть свій сайт зробити, я просто хочу рости і наприклад не мати просто місцевий міський бізнес, але також і в інтернеті продавати.
Що таке CRM?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться229 декабря 12:52
А у вас є товари, які ви самі виробляєте? Найчастіше якщо роблять свій інтернет магазин, то продають, наприклад, з одягу тільки те, що роблять самі, тому що на це можна непогано заробити.
Поделиться329 декабря 12:52
Ну дивіться, у мене є свій товар, але також ми можемо перепродувати і товари від виробників, якщо ми в принципі отримуємо їх за нормальною оптовою ціною і взагалі це не та відповідь, яку я очікував.
Поделиться429 декабря 13:00
Хлопці, підкажіть, що таке ЦРМ система, що в ній можна робити, кажуть що в такій системі можна навіть свій сайт зробити, я просто хочу рости і наприклад не мати просто місцевий міський бізнес, але також і в інтернеті продавати.
Думаю що якщо у вас вже є місцевий магазин, то допомога в плані реалізації нового інтернет магазину вам не потрібна буде допомога, я можу тільки порадити користуватися ЦРМ системою.
Ось, я наприклад читав, про те, що таке CRM https://www.bitrix24.ua/articles/crm_what_is.php інформація дуже цікава, я ось все читав і прямо розумів, що до чого. Я зробив свій сайт, автоматизовано дуже багато важливих справ, туди додав усіх своїх співробітників, і там вони працюють.