Вверх страницы

Вниз страницы

LA. Locked out of Heaven

Объявление

Добро пожаловать!

Ролевая LA. Locked out of Heaven уже покорила сердца многих. Ведь это целый мир, в котором живут тысячи абсолютно разных людей. Здесь голливудские звёзды, миллиардеры, модели, и простые люди живут своей жизнью, объединяются, плетут самые невиданные интриги, распускают сплетни и живут так, как хочется только им. Неужели Вам не хочется присоединиться? Мы всегда рады новым жителям в нашем Городе Ангелов.

Навигация

Объявления
Гостевая
Акции
Реклама

Админы

Время на ролевой
6:00 - 11:00 a.m.

Дата
пятница, 1 марта

Погода
солнечно, жарко, душно

Объявления

Ролевая LA. Locked out of Heaven ищет свою интерпретацию «А» из сериала «Милые обманщицы»

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » LA. Locked out of Heaven » Конкурсы » Що таке CRM?

Що таке CRM?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Хлопці, підкажіть, що таке ЦРМ система, що в ній можна робити, кажуть що в такій системі можна навіть свій сайт зробити, я просто хочу рости і наприклад не мати просто місцевий міський бізнес, але також і в інтернеті продавати.

0

2

А у вас є товари, які ви самі виробляєте? Найчастіше якщо роблять свій інтернет магазин, то продають, наприклад, з одягу тільки те, що роблять самі, тому що на це можна непогано заробити.

0

3

Ну дивіться, у мене є свій товар, але також ми можемо перепродувати і товари від виробників, якщо ми в принципі отримуємо їх за нормальною оптовою ціною і взагалі це не та відповідь, яку я очікував.

0

4

Kongov написал(а):

Хлопці, підкажіть, що таке ЦРМ система, що в ній можна робити, кажуть що в такій системі можна навіть свій сайт зробити, я просто хочу рости і наприклад не мати просто місцевий міський бізнес, але також і в інтернеті продавати.

Думаю що якщо у вас вже є місцевий магазин, то допомога в плані реалізації нового інтернет магазину вам не потрібна буде допомога, я можу тільки порадити користуватися ЦРМ системою.

Ось, я наприклад читав, про те, що таке CRM https://www.bitrix24.ua/articles/crm_what_is.php інформація дуже цікава, я ось все читав і прямо розумів, що до чого. Я зробив свій сайт, автоматизовано дуже багато важливих справ, туди додав усіх своїх співробітників, і там вони працюють.

https://i.ibb.co/vzZxdGv/Livecrm-ua.png

0

Вы здесь » LA. Locked out of Heaven » Конкурсы » Що таке CRM?

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно